Over ons

Problemen met auto-airco of motorkoeling? P. de Boer weet er raad mee

Wij leveren, repareren en onderhouden airco systemen voor in de auto. Is uw auto airco defect? Neem dan contact met ons op voor een goede diagnose.
Het defecte onderdeel kan door ons tegen scherpe prijzen worden geleverd en gemonteerd zodat Uw airco weer 100% in orde is.

Op uw auto of bedrijfswagenpark moet u kunnen vertrouwen. Koeling van de motor speelt een belangrijke rol in de betrouwbaarheid van uw personenauto, intern transportmiddel of landbouwvoertuig. Heeft u een probleem met de koeling van uw voertuig? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van motorkoeling en een uitgebreid leveringsprogramma, helpen we u snel weer op weg.

Over P. de Boer
K. de Boer richtte in 1948 een bedrijf in koeltechniek op in Roermond. Groot geworden is het bedrijf door het aanbieden van een uitgebreid leveringsprogramma aan auto-, industrie- en kachelradiateurs. Inmiddels is het familiebedrijf onder leiding van Rennie de Boer uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van auto-airco en motorkoeling in de regio Roermond, Weert, Venlo, Sittard-Geleen